Quantum Systems відкрила центри в Україні

До України зайшла німецька технологічна компанія Quantum Systems. У компанії розповіли, що відкрили в Україні центри сервісного навчання, підтримки та логістики.

Ці центри забезпечують навчання операторів використанню та технічного обслуговування системи Vector та стане місцевим центром закупівлі запасних частин та послуг з ремонту.

Quantum Systems спеціалізується на розробці, проєктуванні та виробництві безпілотних літальних апаратів. Україна вже замовила у цієї компанії сотні безпілотників.

«Ми більше, ніж просто виробник дронів, ми є компанією зі збору даних з повітря, яка надає свої продукти державним установам та комерційним клієнтам», – зазначили у компанії.

БПЛА Vector від Quantum Systems

Фахівці компанії прагнуть повністю автоматизувати процеси збору даних. Також прагнуть стати світовим лідером у галузі повітряного спостереження у режимі реального часу з використанням штучного інтелекту.

Продукція

Quantum Systems пропонує клієнтам безпілотний літальний апарат Vector, який може злітати й приземлятися вертикально. Він має двигун із низьким рівнем шуму і зашифрований IP-зв’язок, який передає відеопотік.

У конфігурації Scorpion підйомні гвинти встановлюються у горизонтальному положенні на спеціальних кронштейнах, які займають місце крил.

Безпілотник Scorpion від Quantum Systems

Це знижує максимальну швидкість до 15 м\с (замість 25 м\с), але забезпечує високу маневреність, яка необхідна в гористій місцевості або в міській забудові.

Trinity Tactical із фіксованим крилом створено на базі літального апарату Trinity F90+.

Як корисне навантаження БПЛА може нести на борту датчики LiDAR (технологія отримання та обробки інформації про віддалені об’єкти за допомогою активних оптичних систем), мультиспектральні камери та RGB-камери з високою роздільною здатністю. У небо Trinity Tactical може злітати вертикально.

Безпілотник Trinity Tactical від Quantum Systems

Також німецька компанія пропонує різне обкладення, яке покращує можливості безпілотних комплексів.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...