Раби у "золотій клітці": Екс-розвідник розповів, якими нелюдськими засобами "тримають у вузді" двійників Путіна

Двійників російського диктатора Володимира Путіна годують отрутою перед тим, як випускати у люди. Необхідно це для того, щоб тримати їх під контролем. Про це розповів офіцер КДБ, екс-розвідник РФ, публіцист Сергій Жирнов, зазначивши, що після всього двійникам видають протиотруту:

"Ви випускаєте Путіна на публіку, ви даєте йому отруту, яка подіє через дві години. І ви йому про це говорите. І через дві години ви йому даєте протиотруту. І він знає, що якщо він чогось не зробить, то йому не дадуть цю протиотруту, і він просто помре".

На питання, чи роблять зараз так в Росії, Жирнов відповів:

"А як ви можете ще тримати двійника? Ви уявляєте, двійник виходить на стадіон і каже: "Я сьогодні зрікаюся, я скоїв злочин, я закінчую війну, віддаю наказ про арешт Герасимова, Патрушева, Бортникова і так далі". І все. І що ви потім з цим будете робити? Або його при цьому вбивають... і це кінець".

Також Жирнов висловився, чи є двійники у Олександра Лукашенка: "По-моєму, ні. Я думаю, що він настільки недовірливий, настільки він впивається своєю особистою владою".

За словами експерта, Лукашенко подобається виступати, а ось Путін не любить цю справу: "І він ледачий".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...