"Радянська система освіти виховала безліч людей, які хочуть, щоб не було багатих, замість того, щоб не було бідних", - Фурса

Святе місце Супрун порожнім не буває. Є новий герой у секти свідків геноциду

Ганна Новосад. Фото: Фейсбук.

"Реформа освіти не може вважатися повноцінною, поки на 112 каналі не буде виступати Поплавський. І не буде кричати про геноцид і те, як Сорос вбиває українську освіту, щоб отримати дешеву і тупу робочу силу. Відомо ж, що як і з українською медициною, українська освіта зараз найкраща в світі. А Гарвард, Стенфорд і Оксфорд бояться конкуренції з українським інститутом культури, у надрах якого може з'явитися цілий Олег Винник або ще щось більш непередбачуване. Це вам не сотня лауреатів нобелівських премій", - пише фінансист Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І їм треба зробити все, щоб побороти конкуренцію. Бо не дай Боже і сотні тисяч студентів з Індії та Китаю будуть стукати в двері Поплавського і давати будь-які гроші за те, щоб їх прийняли хоча б на вечірній курс. Ще й підступні люди Сороса щорічно випускають рейтинги сотень і тисяч найкращих університетів світу, в які забувають включити українські виші. Та що там забувають, роблять це свідомо. В межах конкурентної боротьби. Тому що бояться. Бояться українських університетів, випускників яких з радістю беруть на роботу навіть без співбесід.

І так, чим більше ви будете чути про те, що міністр жадібна, адже хоче отримувати більше звичайного джуніора в середній ІТ-компанії, то значить тим далі просунулася реформа. Бо не з руки кричати про те, що корупціонери хочуть зберегти свої корупційні потоки. Їм легше звинувачувати міністра в жадібності. І таким чином дискредитувати реформу. А там, може, і скорочення університетів скасовувати. Адже радянська система освіти виховала безліч людей, які хочуть, щоб не було багатих, замість того, щоб не було бідних. А хто там буде рахувати, скільки грошей платників податків йде на підтримку профанації імені сотень українських університетів, які продовжують славну традицію радянської освіти. Кому це цікаво.

А ось той факт, що міністр хоче отримувати більше водія таксі, викликає шалене обурення. Зрештою, будь-який таксист може керувати міністерством, і просто почуття обов'язку не дає йому кинути свою роботу. І якщо у когось з'явився вільний час, і він може очолити міністерство, то нехай буде вдячний вже за те, що йому надали таку честь.

І так, керівники вузів, які хочуть закрити, напевно ніколи не скаржилися на свою зарплату. Справжні патріоти. Не те, що деякі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...