"Радію, бо безлад на Україні може закінчитися": Зрадниця Повалій зробила нову обурливу заяву (відео)

Зрадниця України, співачка Таїсія Повалій, заявила, що вторгнення Росії в Україну подарувало їй шанс на життя. Про це вона розповіла пропагандисту Борису Корчевнікову, передають Патріоти України.

За її словами, 24 лютого вона перебувала у Москві разом з сином, адже вони приїхали на зйомки шоу. Те, що на початку вторгнення Повалій опинилася в Росії, вона називає «божим провидінням».

«Я приїхала із сумочкою та шубою, бо зима. Все. Але це для мене було як порятунок. Ця ситуація із «СВО», я зрозуміла, що мене рятують, що у мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей думають, що я надто весела, але так, я радію життю, бо жива, бо цей безлад на Україні може закінчитися», – розповіла співачка.

Повалій наголосила, що дуже очікувала на підписання Мінських домовленостей. Саме віра в них допомагала їй жити, і, за її словами, в Україні також всі чекали на підписання мирних угод.

До слова, співачка-зрадниця зауважила, що початок «СВО» дав їй надію на зміни в Україні. На її думку, українців обманули обіцянками (західні партнери - ред.), але «усвідомення до моїх співвітчизників прийде і воно буде важким».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...