"Радість дворняжок": Ксенію Мішину "розпекли" в мережі за оголене фото

Українська актриса Ксенія Мішина знялася в новій фотосесії. Перед камерою вона позувала в одних лише штанях, демонструючи своє тіло, зазначають Патріоти України.

Так, знаменитість постала в чорних штанях, і то в приспущених. Актриса позувала спиною до фотографа, тому можна розгледіти вигини її тіла і навіть груди, які жінка грайливо засвітила.

"Ми всі різні, унікальні, і так цікаво вивчати людей. І якщо до цього підходити усвідомлено, без переконань і засуджень, можна радіти всім рівням існування. Одні дозволяють тобі бачити свою унікальність і сильні сторони, а інші мотивують на рух і розвиток", - підписала фото актриса.

Варто відзначити, що не всім шанувальникам припала до душі її нова фотосесія. Багато з них відзначили, що їм набридло дивитися на оголену Мішину, та й під час війни такі кадри не актуальні.

Як відреагували користувачі мережі

  • "Всі фото в одному стилі, вже, якщо чесно, набридло на це дивитися... Нудно"
  • "Ти завжди була красива. Що змусило тебе довести свій організм до виснаження? Вже занадто схудла"
  • "Видно вже одні кістки. Жахливе фото"
  • "Кістки без м'яса - радість дворняжок"
  • "Фото не дуже вдале".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: