Радник із нацбезпеки прем'єр-міністра Індії Моді обговорить з Путіним "мирний план" для України - ЗМІ

Радник із нацбезпеки прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді Аджит Кумар Довал здійснить візит до Москви 10–11 вересня, де проведе зустріч із нелегітимним російським президентом Володимиром Путіним. Про це 8 вересня повідомив India Today із посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Довал обговорить із Путіним "мирні зусилля", спрямовані на врегулювання повномасштабної російської агресії проти України, що триває. Окрім того, Довал візьме участь у зустрічі представників БРІКС із питань безпеки, додали співрозмовники ЗМІ.

Також на полях цієї зустрічі радник із нацбезпеки прем'єра Індії проведе двосторонні переговори із представниками РФ і КНР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна створила свою високоточну бомбу - Forbes

неділя, 8 вересень 2024, 21:55

Україна готується дати відсіч російським коригованим авіабомбам, які країна-агресор регулярно скидає на українську територію, власними планерувальними бомбами. Про це пише Forbes 8 вересня, передають Патріоти України. Українці мають намір озброїти свої...

Онука Софії Ротару показалася з мамою за кордоном та підтримала творчість брата-втікача (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 21:30

Онука співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко поділилася родинним контентом, зазначають Патріоти України. У своєму фотоблогу Соня опублікувала свіже фото зі своєю мамою Світланою. Вочевидь, спільну відпустку сімейство вирішило провести в сонячні...