Радник міністра МВС розлютив українців пропозицією заборонити чоловікам виїзд з країни після війни

Керівник Інституту майбутнього та радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко пропонує заборонити чоловікам виїздити з України навіть після війни – принаймні у перші три роки. Цими думками він поділився у своєму Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Я впевнений, що навіть після війни потрібно продовжити заборону виїзду чоловікам за кордон ще, як мінімум, на 3 роки. Інакше ми просто не збережемося як нація", – написав він.

На думку Денисенка, в разі відкриття кордонів "одним махом" за межі України негайно виїдуть ще мільйон громадян на додачу до тих, хто вже знаходяться там.

"Зараз за кордоном близько 7 млн людей, повернеться половина. Всі ті, хто пише про комплексні заходи по поверненню – лукавлять. Ніяких реальних комплексних заходів нема і не буде. На жаль", - написав він.

Публікація одразу викликала бурхливу реакцію аудиторії. Користувачі залишили понад 2 тисячі коментарів. Хтось згоден з Денисенком. "Мене теж бентежить те, скільки жінок мріє забрати чоловіків за кордон, і взагалі – скільки сімей виїхати. А хто тоді Україну будуватиме?" – пише користувачка Фейсбуку.

Проте таких компліментарних коментарів не дуже багато. Більшість або висміяли пропозицію, або відверто розсердилися на неї. "Якщо ми так зробимо – ми поховаємо країну. Бо ось тоді звідси точно збіжить все живе. І зароблять на цьому менти та погранці. А також їхній дах у владі. Я би концентрувався на створенні тут режиму максимального сприяння будь-якому бізнесу. Ось це буде найкращим стимулом. Гроші та робота – не треба видумувати щось складне. Заборонами людей не прикріпиш", – пише автор одного за найпопулярніших коментарів.

"От після таких думок дехто вже прийняв рішення виїхати. А якщо заборони подовжити на 3 роки, то через 3 роки точно 50% сімей залишить Україну. НАВПАКИ, прямо зараз треба звільнити Україну від моделі кріпацтва у всіх сферах, дати такі умови легкості ведення бізнесу (піднятись з 170 місця на 1) щоб черга стояла з тих хто хоче повернутись і всіх вільних і підприємливих людей світу і їх інвестицій", – погоджується з ним інший користувач.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...