"Ракетне шоу" не привело до переговорів": Гіркін і Ко ниють, що масовані удари по Україні нічого не дали

Куди пішли сотні дороговартісних «Калібрів»? Запитують товариші терориста Гіркіна / REUTERSОточення російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) ниє, що масовані ракетні удари по українських містах дороговартісним "Калібрами" нічого, крім виснаження ресурсів, для РФ не дали, передають Патріоти України.

Терорист у своєму Telegram погодився з думкою свого друга, бойовика Ігоря Анікіна. Той таким чином розкритикував дії генерала Сергія Суровікіна, жорстокістю якого свого часу тішилися провоєнні російські "блогери".

"Куди пішли сотні дороговартісних "Калібрів" та інших "Іскандерів", які нібито знищували українську інфраструктуру, у генерала Армагеддона "Куколдона", звісно ж, ніхто не запитає. Як і у його наступника", - написав товариш Гіркіна.

Оточення Гіркіна назвало масовані удари по Україні "ракетним шоу", яке організували "не задля перемоги, а задля переговорів": "На які, власне, ніхто й не пішов. Вистріл у порожнечу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів