Ракетні удари по рідному місту перевиховали? Одеська ігуменя-фанатка "русского міра" почала підтримувати Україну і ЗСУ

Настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря в Одесі ігуменя Серафима, яка раніше була прихильницею "русского міра" та РПЦ, перейшла на українську мову, виступає за деколонізацію та демонтаж символів імперії, підтримує ЗСУ. Про це пише блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Ігуменя Серафима Шевчик з Одеси, яка раніше була фанатичною прихильницею "русского міра" та РПЦ, їздила до Москви на зустрічі з патріархом Кирилом, тепер перейшла на українську мову, виступає за деколонізацію та демонтаж символів імперії, підтримує ЗСУ... І всі ці зміни сталися з нею не через якусь бандерівську пропаганду, а в результаті російських ракетних ударів по її рідному місту", - зазначає Казанський.

Ігуменія Серафима (Надія Шевчик) – екс-депутат Одеської міськради, настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря. В Одеській міськраді обіймала посаду заступника голови комісії з духовності та культури.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...

Торгова війна США проти Китаю розпочалася. Це призведе до ще більшого зближення Китаю та РФ, - економіст Олексій Кущ

понеділок, 13 травень 2024, 0:30

"Після всіх візитів до Пекіна міністра фінансів США Джанет Йеллен та держсекретаря Блінкена, коли Китаю ввічливо запропонували скоротити «надлишкові виробничі потужності», Китай відповів амбітною програмою "нових продуктивних сил", - пише економіст Оле...