Ракетний удар по Чернігову: Дмитро Ярош пропонує розстріл за держзраду, корупцію та... ідіотизм

Під час воєнного стану в Україні, має діяти вища міра покарання - розстріл. Про це написав командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош у Facebook, передають Патріоти України.

Коментуючи ракетний удар по Драмтеатру Чернігова, де проходила виставка дронів, Ярош пропонує розстрілювати за держзраду, корупцію та ідіотизм, який дорівнює держзраді.

"Вважаю, що під час воєнного стану в Україні, має діяти вища міра покарання - "розстріл".

  • У першу чергу - за державну зраду.
  • У другу - за корупцію.
  • У третю - за ідіотизм, який дорівнює державній зраді.

Приклад - сьогоднішній Чернігів… Хто буде блеяти про демократію і права людини - хай заткнеться! На війні - свої закони", - наголосив Дмитро Ярош.

Нагадаємо, організаторка виставки "Люті пташки" Марія Берлінська зазначила, що захід було заздалегідь офіційно узгоджено з місцевою владою, місце також було надано місцевою владою.

Однак о 14:02 у Telegram-каналі пресслужба Чернігівської міської ради повідомили, що виставку не погоджували з органами місцевої влади. "Проведення виставки, яка відбувалася сьогодні, 19 серпня 2023 року, у місті, з Чернігівською міською радою не погоджувалося. Жодних дозволів не надавалося", - йдеться у повідомленні. Пізніше Берлінська пояснила, що питання узгоджувалось з ВЦА (військово-цивільною адміністрацією).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські льотчики знищують ворожу ППО методом часів війни у В’єтнамі - ЗМІ

неділя, 12 травень 2024, 17:05

Повітряні сили України перейняли тактику ВПС США часів війни у В'єтнамі, щоб знищувати російські засоби протиповітряної оборони на лінії фронту. Про це повідомило видання Business Insider, вивчивши відео польотів української бойової авіації, передають ...

Росіяни наносять на свою техніку давню руну "спис Одіна": Дослідниця езотерики розповіла, що це означає

неділя, 12 травень 2024, 16:43

Українська дослідниця давніх традицій та езотерики Громовиця Бердник розпізнала у новій символіці, яку використовують на техніці росіяни на Харківському напрямку, скандинавську руну “спис Одіна”. Таке загравання із давніми “силами”, за її словами, стан...