Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала "швидка", - ЗМІ

Людина довго тягла "руській мір" в Україну. За імовірну участь у фальсифікації виборів президента-2004 на користь Януковича, як голова Центрвиборчкому отримав прізвисько Ківалов-Підрахуй, де "х" читалась з великої літери, як початок нового слова

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова від проросійської "Партії регіонів". За словами очевидців, героя численних політичних скандалів та проросійських провокацій, забрала "швидка" с кровотечею, інформують Патріоти України.

Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних органах, Ківалова поранено 29 квітня ввечері під час удару російської ракети. Колишній нардеп перебував у місці ураження. У соціальних мережах також очевидці пишуть, що бачили, як його забирала "швидка".

За деякими даними, у літнього чоловіка - поранення правого стегна, його госпіталізували з венозною кровотечою.

Довідка. Сергій Ківалов, 1954 року народження, народний депутат України III—VIII скликань, зокрема, колись був членом Партії регіонів, яка наразі заборонена. Голова Центральної виборчої комісії під час президентських виборів 2004 року. Є академіком Національної академії правових наук України, президентом Національного університету "Одеська юридична академія".

Ракетний удар по Одесі 29 квітня - що відомо

29 квітня російська армія завдала по Одесі ракетного удару, вже відомо про багатьох паранених. Спочатку було відомо про 8 поранених, згодом у військовій адміністрації уточнили, що поранених вже 17, серед них – 12-річна дитина. Також загинули двоє людей та собака. За даними мера міста Геннадія Труханова, люди отримали поранення через падіння уламків.

Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. За попередніми даними, удар було завдано, ймовірно, ракетою "Іскандер-М" з касетною бойовою частиною. Сталося влучання у Палац студентів Національного університету "Одеська юридична академія", який населення називає "Замок Гаррі Поттера" через незвичайну форму будівлі.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...