Ракетний удар по Україні: Злий Одесит вказав на важливий момент в останній атаці РФ

Російський ракетні удари по Україні мають вельми сумнівну ефективність, а ефект від таких атак нівелює українська ППО. При цьому, факт падіння ракет на території самої Росії може свідчити про серйозну проблему, передають Патріоти України.

Як заявив в Telegram військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), черговий ракетний удар окупантів по Україні, як і минулі, пройшов із вельми сумнівним результатом. Експерт підкреслив, що відновлення енергосистеми України випереджає можливості російських окупантів із накопичення боєкомплекту.

Крім того, українська ППО нівелює ефект від таких атак російських військ на 80-90%. "Тобто, ККД (коефіцієнт корисної дії – ред.) регулярного нальоту набагато нижче очікуваних результатів і дуже рідко перевищує 10%. А 10% назвати ККД досить складно, не кажучи вже про щось більше. Сьогоднішній удар, так само як і попередній, продемонстрував застосування різноманітної номенклатури ракетного озброєння, що доводить неможливість уніфікувати боєкомплект. Відсутність уніфікації говорить про обмежений накопичувальний ресурс", – зазначив Коваленко.

Однак, за словами експерта, останній ракетний удар все ж відрізнився від попередніх атак. "Нинішній обстріл відрізнився від попередніх тим, що у Волгоградській області було зафіксовано падіння російських ракет Х-101. На даний момент складно сказати, чи були ці ракети збиті засобами ППО, які панічно відпрацювали по своїх же об'єктах, або через якусь технічну несправність. Але якщо не виключати технічну складову, то я більш ніж упевнений, що це ракети з нової партії. Чому так? Та тому, що їх зараз виготовляють в авральному режимі і не проводять належного технічного контролю виробів. І підтвердження – 9М723, що регулярно падають", – додав Коваленко.

Те, що трапилося, свідчить про те, що Росія "не тільки обмежена у виробничих можливостях нових ракет, але і якість продукції, що випускається викликає серйозні питання".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цей зрадник, звірюка, монгольський холуй і брехун був канонізований РПЦ як святий благовірний за... праведне життя, - журналіст

неділя, 2 червень 2024, 0:30

"Час від часу вони там про якесь "братерство" розповідають. Ну що ж, ловіть. Такого вам досі у школі на розкажуть. "Братерство" по-московськи", - пише журналіст Павло Бондаренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...

Здійснилася мрія "любителів Росії" в Криму - Голобуцький

неділя, 2 червень 2024, 0:18

"В окупованому Криму все частіше випадає «каміння з неба», якого так прагнули зрадники на початку анексії. «Каміння», у вигляді дронів, направляє українська Служба Безпеки. І приносить це «каміння» Росії збитків на сотні мільйонів доларів", - пише полі...