Rammstein знаходиться на межі розпаду, - Bild

Популярний німецький музичний гурт Rammstein перебуває на межі розпаду. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, екстравагантність фронтмена Тілля Ліндеманна викликає багато суперечок серед інших учасників гурту.

"Учасники гурту вважають, що поведінка Ліндеманна затягнула їх у бруд. Останніми роками знову і знову з'являються натяки на розбрат. Кажуть, що також обговорювалося розставання", - йдеться у матеріалі.

Bild також пише про звинувачення у бік гурту Rammstein. Нібито за лаштунками концерту у Вільнюсі музиканти накачали жінку наркотиками, а пізніше знущались з неї. Поки ніхто з музикантів особисто не прокоментував звинувачення чи чутки про розставання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не просто повідомлення про в'їзд в область": Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область із написами захисників, в соцмережах відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 20:27

Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область, на якій роками військові залишали автографи. Відео опублікували на Instagram-сторінці "Типичный Покровск | Донбасс" 14 квітня, передають Патріоти України. Волонтери познімали наклейки й зафарбув...

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...