Раніше була збитковою: Компанія дочки Пєскова збільшила прибуток за рік війни у 70 разів

Компанія Єлизавети Пєскової, дочки речника кремлівського диктатора Дмитра Пєскова, збільшила прибуток за рік широкомасштабної війни в Україні у 70 разів. Серед її головних клієнтів – уряд Москви, Мінпромторг та інші держструктури. Про це повідомляє Telegram-канал "Верстка", передають Патріоти України.

Йдеться про компанію Centrum Moscow, в якій 30% належить Пєсковій, а 70% – деякому Євгену Литвинову, який обіймає посаду гендиректора фірми. За 2022-й Centrum Moscow заробила рекордні 137 млн рублів, що в 70 разів перевищує рівень виторгу за 2021 рік, який склав 1,9 млн рублів. Окрім того, минулого року фірма вперше показала прибуток – 24 млн рублів. Раніше результати роботи були або збитковими, або нульовими.

Centrum Moscow працює на російському ринку з 2004 року, але останніми роками компанія стала особливо активною. Компанія займається проєктуванням та створенням виставкових просторів та експозицій. Вона співпрацює з російськими Мінпромторгом, Мінсільгоспом, урядом Москви, Росриболовством та іншими держструктурами.

Нагадаємо, раніше Єлизавета поскаржилася, що через санкції США вона тепер не може подорожувати. За її словами, обмеження, які запровадили проти неї, є "несправедливими та необґрунтованими".

Тим часом сам Дмитро Пєсков на неофіційній вечері заявив представникам російської еліти, що війна, яку Росія розв'язала в Україні, затягнеться надовго. У зв'язку з цим він попередив їх, щоб готувалися до найважчого. Його тост зіпсував настрій гостям вечора, багато з яких у приватних розмовах говорили, що виступають проти війни в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...