"Раніше було 19": Дмитро Гордон розповів, скільки у нього наразі квартир та де живуть його сини

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон в інтерв'ю проєкту НАОДИНЦІ зізнався, чим займаються його дорослі сини й де вони перебувають, передають Патріоти України.

«Три сини зараз за кордоном. Вони виїхали туди не після війни. Два сини живуть у США, один — громадянин США, він там народився, інший народився у Празі, живе у США. Вони американці, живуть там 10 чи 11 років. Один — прекрасний композитор, інший у бізнесі. Ще один син живе в Європі й теж поїхав не після війни. Він взагалі не годиться до служби в армії, якщо про це йдеться», — розповів журналіст.

У Гордона семеро дітей від трьох шлюбів: син Ростислав (від першої дружини Наталії), син Дмитро (від стосунків з жінкою, на ім'я Злата), син Лев і дочка Єлизавета (від другої дружини Олени). З третьою дружиною, журналісткою Олесею Бацман Гордон виховує трьох доньок — Санту, Алісу та Ліану.

Ведучий назвав кількість квартир, якими зараз володіє: «На момент, коли я був депутатом Київради й вийшов закон, що депутати мають складати декларації, я зробив це. У мене тоді було 19 квартир, але ще багато офісної та комерційної нерухомості. На сьогодні, розчарую вас, у мене сім квартир. Я продав більшість квартир і перевів гроші у комерційну нерухомість».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Такого я не бачив ніколи, ці хлопці серйозно підготовлені": російський пропагандист розповів про бій російських окупантів з "британським спецназом" під Часовим Яром

четвер, 27 червень 2024, 19:15

Російський військкор Семен Пєгов, якого цитує пропагандистське видання з невизнаного Придністров'я, запевнив, що був на позиціях, вів пряму трансляцію, а вояки ЗС РФ нібито впоралися з іноземними спецами. Як повідомляє видання "ZOV Приднестровье", на Д...

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

четвер, 27 червень 2024, 19:01

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...