Раніше фігурував у допінговому скандалі: У Росії знайшли мертвим головного лікаря збірної з біатлону

Повідомляється, що головний лікар національної збірної Росії з біатлону Олексій Лагуточкин, ймовірно, наклав на себе руки. Йому було 48 років. Про це інформує "Московский комсомолец", передають Патріоти України.

Повідомляється, що дружина Лагуточкіна виявила його тіло у квартирі в підмосковній Апрелівці, розповіли в правоохоронних органах. Поліцейські вилучили з місця події мисливський карабін.

За словами знайомих головний лікар збірної останнім часом був «не в найкращій формі» і кілька днів перебував удома один. При цьому слідчі вважають, що причин для суїциду у Лагуточкіна не було, повідомляє MSK1.ru.

Олексій Лагуточкін у збірній Росії з біатлону провів 22 сезони. За цей час він потрапив у низку допінгових скандалів. Наприклад, у 2008 році перед початком чемпіонату світу з біатлону 2009 року в Пхьончхані в пробах трьох лідерів російської команди — Альбіни Ахатової, Катерини Юр'євої та Дмитра Ярошенка — виявили заборонені речовини Всесвітнім антидопінговим агентством (WADA). Тоді спортсменів було дискваліфіковано, вони пропустили Олімпійські ігри у Ванкувері 2010 року. Лагуточкіна звільнили, але потім він повернувся в збірну Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...