Раніше Якубовіч на "Поле чудес" приймав в якості подарунків червону рибу від учасників з Помор'я, а тепер - збитий український дрон від "героя СВО", - Голобуцький (відео)

"Старші від 30-х років пам'ятають, наскільки популярним колись давно, ще в 1990-ті, було злизане Москвою в Заходу шоу "Поле чудес" з Лєонідом Якубовічем. Ну, так воно в Москві і лишилось", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І Якубовіч в свої 78 досі його веде, бо базова політика Кремля щодо російського загалу - "консервація" або "відтворення декорацій старих добрих часів і вже тоді консервація". Просто раніше Якубовіч приймав в якості подарунків червону рибу від учасників з Помор'я, консервацію і плетені речі від захоплених домогосподарок, оленячі шкіри від учасників з Якутії... А тепер приймає в якості подарунків збитий український дрон від "героя СВО".

Так що це прекрасно ілюструє, що невинуватих і непричетних там немає в принципі. Навіть нібито безневинні старі клоуни напряму залучені до підтримки вбивства українців - і цілком цим задоволені".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...