Раніше не можна: Жданов назвав точний місяць закінчення війни в Україні

Попри прогнози політологів, аналітиків, військових експертів та "передбачення" астрологів, війна в Україні може повністю закінчитися наприкінці весни або початку літа 2024 року. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

В своєму твердженні він спирається на думку політтехнолога Сергія Гайдая, який вважає, що постачання зброї в Україну залежить від терміну передвиборчої кампанії в США.

«Я почув у політтехнолога Сергія Гайдая, що така новина як перемога України у війні для електорату заходить за 6 місяців до виборів. Він каже, що пізніше не можна і раніше теж. Раніше — забудуть, пізніше — не встигнуть переварити і усвідомити», — зазначає Жданов.

Саме тому, якщо вірити в цю теорію, то Україна може отримати винищувачі не раніше січня-лютого 2024 року. «Це буде марш перемоги на F-16 з розгромом залишків російських військ на нашій території. Виходить 8 травня. З цього американці можуть почати своє передвиборче турне», — пояснює експерт.

При цьому Олег Жданов нагадує про те, що наш президент після саміту НАТО говорив про ще один рік війни. Водночас експерт ладен з більшим ентузіазмом повірити українським військовокомандувачам, як стверджують, що є шанси завершити активну фазу бойових дій до кінця цього року. Жданов допускає, що військове керівництво України, можливо, має на увазі те, що в кінці 2023 року завершиться активна фаза бойових дій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...