Ранковий обстріл Донецька: Окупаційна влада назвала кількість жертв

Російські окупанти заявляють, що кількість жертв обстрілу ринку у Донецьку зросла до 28. Про це пишуть російські держЗМІ з посиланням на маріонетку Кремля у так званій «ДНР» Дениса Пушиліна, передають Патріоти України.

Раніше окупанти заявляли про щонайменше 25 загиблих. Вранці у неділю, 21 січня, у Донецьку під обстріл потрапив ринок у Кіровському районі. Російські окупанти передбачувано звинуватили в обстрілі українських військових.

На фото та відео з місця обстрілу видно закривавлені тіла людей. На відео окупанти розповідають, що на місці також були російські військові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...