Рашенгейт: Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США викликав двох ключових свідків, котрі пішли на угоду з Міллером - Пономар

Відомий політичний оглядач Олег Пономар пропонує ознайомитись з ключовими, як на нього, подіями України та світу, що трапились напередодні, 13 червня, зазначають Патріоти України. Далі мовою оригіналу.
"Рашагейт:
  • Комитет по разведке Палаты представителей Конгресса (Председатель - Адам Шифф) издал официальные повестки (дать показания Комитету) экс советнику Трампа по нацбезобасности Флинну и партнеру Манафорта Гейтсу. Напомню, что оба пошли на сделку с Мюллером в своё время и оба сейчас ожидают приговор суда.

Украина:

  • В Украине продолжаются успешные испытания новых украинских ракет. На полигоне в Одесской области прошли пуски модернизированных ракет реактивной системы залпового огня "Вильха".
  • Украина разместила семилетние еврооблигации на 1 миллиард евро с доходностью 6,75%.
  • За последние два года Украина поднялась в рейтинге Doing Business по показателю "Получение разрешений на строительство" с 140-го места на 30-тое"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...