Рашисти волають про "бесчєлавєчнасть": У Бєлгороді повідомляють про удар у районі військового госпіталю

У центрі прикордонного російського міста цивільну лікарню використовували як військовий госпіталь. Він був переповнений пораненими окупантами. Цієї ночі поруч з лікарнею прогримів вибух.

У ніч проти вівторка, 9 липня, у російському Бєлгороді прогриміли вибухи. Місцева влада повідомила про збиття повітряних цілей і одного загиблого. Тим часом опозиційне видання SOTA пише, що удару було завдано в районі лікарні, яку переобладнали у військовий госпіталь.

"Її будівлю розташовано за адресою Білгородський проспект, 99 к20, на фото, опублікованих губернатором Гладковим, видно, зокрема, будинки на сусідній вулиці – Проспекті Богдана Хмельницького, 60а. Відстань між будівлями складає 800 метрів, при цьому місця удару на знімках у блозі Гладкова відсутня", - йдеться у повідомленні.

Видання нагадує, що раніше кадри з будівлі переповненої військовими лікарні публікували z-активісти.

Зазначається, що журналісти SOTAтакож раніше, не називаючи адреси, наголошували на тому, що будівля цивільної лікарні використовується під військові потреби. Фактично мирні жителі та центр міста використовувалися як живий щит.

Нагадаємо, у понеділок російські терористи вдарили ракетами по найбільшій дитячій лікарні в Україні - Охматдит. Принаймні двоє людей загинуло. Під завалами, можливо, ще перебувають люди. Ракета влучила у відділення інтенсивної та еферентної терапії хронічних інтоксикацій дитячої лікарні Охматдит - там хворі діти отримували життєво необхідну процедуру діалізу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Критично важка ситуація на Покровському напрямку, яка негайно вимагає системних та виважених рішень Ставки верховного головнокомандувача - Бутусов

четвер, 25 липень 2024, 0:38

За минулі сім діб ворог просунувся на 6 км у напрямку Мирноград- Покровськ. На вузькому фронті, фланги прострілюється, але просунувся. До міста Мирноград залишилось 14 км. Всього 14. Мирноград в зоні обстрілу далекобійної артилерії. Якщо допустити захі...

"Ворог змарнував не один шанс": Експерт пояснив, коли наступ РФ піде на спад, і вказав на важливу деталь щодо боїв за Нью-Йорк

середа, 24 липень 2024, 23:00

З початку загострення у напрямку Торецька ускладнилася ситуація й у Нью-Йорку Донецької області. Аналітики відмічають, що ворог продовжує тиск в бік центру селища, а також нещадно продовжує завдавати ударів з різного виду озброєння. Втім, не виключено,...