Разом з Залужним Зеленський для балансу звільнить і Шмигаля. Усі будуть у шоці, коли дізнаються ім'я нового прем'єра, - політолог (відео)

Президент Володимир Зеленський вперше прокоментував можливе звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в інтерв'ю італійським медіа, заявивши, що Україні потрібна зміна керівництва – і не лише військового.

Одним з кандидатів на звільнення може бути прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, припускає Микола Давидюк. В ефірі Radio NV він пояснив, чому голова уряду може піти у відставку і чи є кандидат на його місце.

Усе так [з Денисом Анатолійовичем]. Але Зеленському треба знайти певний управлінський баланс. Люди ставлять питання: "Чому ти звільняєш Залужного, до нього ж немає питань, нормально працює, є результат".

І [президент] повинен ще когось почати змінювати, щоб це показати, як велике перезавантаження. Щоб сказати: "Я ж не тільки свої питання [вирішую, знімаю тих], хто проти мене, чи тих, хто має довіру більшу, ніж у мене, я загалом перезавантажую владу". Тоді простіше буде західним партнерам і українському народу пояснити, чому ці речі відбуваються.

І ось я думаю, що це якраз причина звільнення.

Якщо технологічно дивитись на ці процеси. Несуб'єктність Шмигаля призвела до того, що він був прозорим і пропускав негатив на президента.

Ну і Захід теж каже: "Слухайте, у вас є корупція, у вас є безсуб'єктність, є непрофесіоналізм. Давайте на нові гроші, новий уряд". І треба щось давати.

І Захід каже: "А в нас є кандидатура".

[У мене] є [інформація, про кого йдеться], але поки що не можна [її розголошувати]. Це буде інсайд інсайдів. Всі будуть в шоці. Я не буду говорити поки що, інформацію треба верифікувати — хоча б з кількох джерел. Але з того, що в мене є, зокрема від Кабінету пана Дениса і від деяких депутатів, то це будуть топові заголовки NV.

Завжди у президентів прем'єр-міністр, з одного боку, був плюсом, бо він на собі акумулював частину негативу, був громовідводом. З іншого боку, прем'єр-міністр виростав і починав бути конкурентом. Денис Анатолійович дуже вправно чотири роки справлявся з другою задачею, але от перша в нього не виходила ніяк через його безсуб'єктність.

І от [Зеленський] зараз прийшов до моменту, що треба щось змінювати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького