"Реальна картина із коронавірусом, цілком ймовірно, вже давно страшніша, і межа в +5 000 давно перейдена", - політтехнолог Голобуцький

В лабораторіях черги, результатів тесту доводиться чекати 8-10 днів. За цей час людина може і померти...

"4 жовтня в Україні ще +3774 людей захворіли на коронавірус. Принаймні, так каже та невелика кількість тестів, котра таки робиться. Антирекорд 2 жовтня, +4633 захворілих, поки не повторився", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Голова комітету ВР з питань здоров’я нації Михайло Радуцький в коментарі Радіо НВ того ж 2 жовтня заявив, що в країні тепер робиться цілих 50 000 тестів на добу, тоді як починали з 200 на добу. При тому в інших країнах Європи роблять по 120 тисяч і більше тестів на добу. Тобто, реальна картина, цілком ймовірно, вже давно страшніша і межа в +5000 давно перейдена.

Крім того, в лабораторіях черги, результатів тесту доводиться чекати 8-10 днів. За цей час людина може і дійти до потреби реанімації, і померти – а результати будуть отримані аж після всього. Погодьтесь, це ненормально. І погодьтесь, за цю ненормальність відповідають не лабораторії і не лікарні, а конкретно Уряд Шмигаля, в тому числі особисто міністр Степанов.
Той самий Степанов, котрий вже застовпив собі тихе тепле місце в Одеській облраді – мабуть, з посади і доступних ресурсів МОЗ під час пандемії і глобальних неконтрольованих закупок він вже витиснув все, що міг, як і з 64-мільярдного коронавірусного фонду. Час іти далі і насолоджуватись комфортним і безпечним життям після напруженого періоду «царювання».
Сьогодні з вимогою відставки Степанова врешті публічно виступила партія «За майбутнє!»: «Пів року часу, 64 мільярди гривень – і нуль результату. Відсутність необхідної кількості лабораторій, де можна пройти безкоштовне тестування, неякісні та неінформативні тести, брак ліжко-місць у лікарнях з можливістю підключення кисневих апаратів, брак комп’ютерних томографів… Хаотичне й нелогічне визначення основних «коронавірусних» лікарень – усе це призводить до стрімкого поширення вірусу й нових смертельних випадків».
Давно час. Хоча насправді Степанова і призначати не варто було. Але кадри в нової влади – болюче місце. Цей хоч у чужу війну нас не пробував втягнути – просто тихо і ефективно займався логістикою дерибану".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...