"Реально ми не виробляємо Sukhoi Superjet, а тільки збираємо": Слава Рабінович розповів, чому у трагедії в "Шереметьєвому" винен особисто Путін

Проект Superjet належить президенту РФ, відповідно, варіантів не купити цей літак в "Аерофлоту" не було.

"Після трагедії в московському аеропорту "Шереметьєво" пілот "Аерофлоту" на правах анонімності розповів: "Реально ми не виробляємо Sukhoi Superjet, а тільки збираємо. Збірка Superjet проходила в Комсомольську-на-Амурі, і при цьому навіть її якість була настільки низькою, що з літаком величезні проблеми. В плані експлуатації він шалено неефективний. Але "Аерофлоту" його нав'язують. Проект Superjet належить Путіну, відповідно, варіантів не купити цей літак немає. "Аерофлот" нещодавно замовив ще 50 машин, тобто проблема буде рости, як сніжний ком". Чи означає це, що вина за трагедію лежить особисто на Путіні? Чи слід скасувати всі урочистості з нагоди Дня Перемоги?" - пише російський блогер та фінансист Слава Рабінович на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, я вважаю, що кінцева вина за трагедію 5 травня в Шереметьєво лежить на Путіні. Це він, разом зі своїм ОЗУ, створив режим мафіозної фашистської псевдодержави, цілями якої є тільки лише вчинення злочинів і уникнення відповідальності. Це він, разом зі своїм ОЗУ, створив систему псевдодержавності монополій майже в усьому – саме в даному випадку ми говоримо про Ростех, ОАК, Аерофлот (список в інших галузях взагалі жахливо величезний) – єдиними цілями яких є розпил бюджетних коштів (тобто податків громадян) і створення безглуздих неконкурентоспроможних товарів і послуг за найвищими цінами для споживача, з однієї-єдиної кінцевою метою: забезпечити незаконне збагачення центрального ядра цього путінськог ОЗУ. Це він, разом зі своїм ОЗУ, сконструював божевільну систему негативного відбору на всіх рівнях абсолютно всього в нашій країні, окрім, можливо, швидко вимираючого малого і середнього бізнесу.

Незабаром після катастрофи міністр транспорту Євген Дітріх заявив, що "підстав для припинення експлуатації літаків Superjet 100 немає". Чудово.

Родині Чемезова, глави РОСТЕХа і дружка Путіна (КГБшника і сусіда Путіна по дому в Дрездені), належить приватний Boeing з бортовим номером P4LIG. За кінець квітня і початок травня він здійснював польоти з Москви до Мілану, Барселони, Стамбулу, Дубаю, Валенсії та Бодруму. Продовжити перерахування фірм і моделей приватних літаків, на яких пересуваються найголовніші бандити з верхівки путінського ОЗУ, і пунктів призначення їхніх польотів?

Підстав для припинення експлуатації літаків Superjet 100 не було б, якби Путін, Медведєв, Володін, Матвієнко, Патрушев, Чемезов, Дітріх і вся інша гоп-компанія з 5-го ж травня пересіли б на Superjet 100 для всіх своїх польотів. Тільки тоді! Вони вже пересідають?

Що стосується победобісся на траурне свято 9 травня, разом з цими "дідамі на палицях" і брязкотом сучасною зброєю на Червоній площі в Москві і на Палацовій площі в Санкт-Петербурзі, коли за 4 дні до цього в Шереметьєво в Superjet 100 заживо згоріла 41 особа – це жахливо і не піддається опису: слів немає.

Та й навіть, якщо б 5 травня не було цієї страшної трагедії, путінська ОПГ довела б святкування 9 травня до свого повністю логічного абсурду тільки з однієї причини: щоб показати підвідомчому народонаселенню, за його ж гроші, наскільки "влада в Росії потужна".

9 травня – це День Скорботи, щоб пам'ятати про те, що сталося, і щоб це ніколи не повторилося. І тут слід нагадати, що вся Друга Світова війна тривала шість років, одну третину з яких сталінський СРСР і гітлерівська Німеччина були союзниками, і разом і розв'язали цю війну. Ось про що, зокрема, варто говорити на 9 травня.

Над Росією – морок путінського ОЗУ. У всьому і скрізь. І він смертельно небезпечний. Для всіх громадян Росії, для всіх сусідів Росії, для всього світу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...