"Реально поехавший": Путін розлютив російського військового аналітика під час зустрічі з матерями Беслана (відео)

У вівторок, 20 серпня, російський диктатор Володимир Путін зустрівся з представницями асоціації жертв терористичних актів "Матері Беслана", однак так і не зміг відповісти, чому розслідування триває два десятиліття. З критикою зустрічі виступив російський військовий аналітик Ян Матвєєв, передають Патріоти України.

"На зустрічі з матерями Беслана цей виродок так і не зміг відповісти, чому розслідування триває вже 20 років. Натомість приплів Україну та "боротьбу з неонацистами". Реально поїхав", - написав аналітик.

Так, Путін на зустрічі з матерями жертв теракту, який стався у школі №1 у Беслані у 2004 році, заявив, що бойовикам надавали підтримку з-за кордону, не навівши фактів. Також пообіцяв, що Росія "досягне своєї мети у боротьбі з неонацистами" і порівняв боротьбу з тероризмом на Кавказі з подіями у Курській області.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 20 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 20 серпень 2024, 22:45

Сьогодні 20 серпня. Триває 909 доба оборони України проти російської навали. - Небезпечно змінилася ситуація на Покровському напрямку;. - окупанти штурмують Новогродівку, бої за Покровськ та Мирноград можуть розпочатися вже у вересні; . - окупанти прор...

"Вони в принципі не бояться українських військових": Офіцер ЗСУ - про жителів Суджі

вівторок, 20 серпень 2024, 22:17

Цивільні жителі підконтрольної Україні частини Курської області, попри кремлівську пропаганду, яка демонізувала українців, не бояться солдатів ЗСУ. Про це заявив заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась, який нещодавно повернувся з Суд...