"Реальний перелом станеться приблизно через два дні": Волонтер - про ситуацію в Соледарі

Реальний перелом у Соледарі станеться за два дні, вважає волонтер Павло Нарожний. Про це він розповів в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України.

«Ми вийшли на якесь плато цієї битви, а реальний перелом станеться приблизно через два дні. Через день, через два. І тоді ми зрозуміємо, за ким залишиться Соледар: чи є у росіян сили закидати далі трупами це місто, чи наші солдати втримаються, чи буде рішення відійти», — переконаний Нарожний.

За даними Міноборони, окупанти кинули на донецький напрямок майже всі основні сили. Спікер Східного угруповання військ Сергій Черевий повідомляв, що Росія використовує там бойові підрозділи «вагнерівців», а також підрозділи інших видів військ РФ.

Росіяни вже неодноразово повідомляли фейкову інформацію про те, що місто захоплене. Однак Соледар досі фігурує у зведеннях українського Генштабу як місто, де тривають бої.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...