Реальний Путін помер перед "розлученням" із дружиною Людмилою, - таролог

Реальний президент РФ Володимир Путін помер багато років тому, ще до офіційного розлучення з дружиною Людмилою. Таку думку в інтерв'ю висловила Таролог Олена Бюн, передають Патріоти України.

"Я думаю, що він йшов в інший світ через хворобу. У той момент був придуманий проект "Володимир Путін". У нього було багато двійників, але майже всі вони теж пішли в інший світ. Зараз залишилися тільки блазні, які плутають навіть по батькові. Дійсно, справжнього Путіна вже давно немає в живих", - сказала Бюн.

Роблячи прогноз, коли помре останній двійник Путіна, таролог зазначила: "Я думаю, що ось-ось. Розумієте, є кілька моментів. Зараз Кремль намагається зліпити основного двійника з максимальною схожістю на справжнього Путіна. Але це процес тривалий і виникли великі складнощі, тому що Патрушев хоче посадити свого сина в крісло президента РФ. Тобто поки не вирішено питання з виборами".

Також Бюн зазначила, що люди, які керують Росією (їх близько 10) патологічно бояться реальної фігури, яка сяде в крісло Путіна, "тому що ця людина може відібрати у них владу і гроші".

"Думаю, що незабаром ми почуємо про смерть Путіна. Це питання декількох місяців або навіть одного місяця. Тоді з усіма двійниками може бути покінчено", - додала таролог.

Нагадаємо, екстрасенс Роман Шептицький також переконаний, що справжній Путін вже давно помер, а замість нього всім показують двійників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...