Речник Повітряних сил розповів, чим Україні допоможуть радари ППО від Франції

Українські військові отримають у своє розпорядження радари ППО GM 200, які для них закупить Франція. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону розповів, що ці радари мають певний діапазон та радіус виявлення ворожих об'єктів - приблизно 250 кілометрів, передають Патріоти України.

За його словами, це допоможе українським захисникам швидше виявляти повітряні ворожі цілі та своєчасно сповіщати ППО. "Радіо-технічні війська це очі Повітряних сил, тому будь-яке підсилення західними радарами допоможе нам краще бачити повітряні цілі та краще їх виявляти, не лише на нашій, але й на ворожій території", - пояснив Ігнат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...