"Ректор НАУ - це кум Табачника. Він може бути агентом ФСБ (були в нього дивні "відпочинки" в Сирії під час війни)", - Борислав Береза

"Як вважаєте, чи не прийшов ще час вичистити НАУ від руснявого духу? Нагадаю, що ректор НАУ - Максим Луцький, кум Табачника. Далі легко можна прослідкувати зв'язки з регіоналами та ОПЗЖ. Він може бути навіть агентом ФСБ (були в нього дивні "відпочинки" в Сирії під час війни). Колись його вигнали з універу, а Слуги повернули, бо він близький друг Шкарлета (разом "в теробороні" фоткалися з автоматами)", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А зараз вже новий міністр, і все одного Луцького поки не прибирають. Може треба новому міністру нагадати про Луцького? Бо людина про все може не пам'ятати.

А шлейф за Луцьким величезний. Багато хто не здогадується, але колись в інституті він завів дипломатичний "гурток Сергія Лаврова", студенти їздили до Москви за "обміном досвіду" ще у 2014-му. Тоді студенти то все викорчовували звідти, а Луцький опирався.
А НАУ - це ж авіація, інженери, безпілотники. Це впжлива галузь для України. Замість цього Луцький відправив всіх на дистанційне навчання, коли навіть садіки офлайн - просто тупий саботаж під час війни. А сам сидить у Китаї у "відрядженнях". То, може пане міністр, Оксен Лісовий, наведе лад у НАУ?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...