Репутація організації стрімко погіршується: На конференціях ООН панують сексизм і домагання, - Financial Times

На міжнародних конференціях, що проводяться під егідою ООН, процвітають сексизм і домагання щодо жінок-делегатів. Про це кілька потерпілих розповіли виданню Financial Times, передають Патріоти України.

Так, днями в німецькому Бонні відбулися робочі засідання в рамках підготовки до осіннього кліматичного саміту COP28. На них кілька учасниць заявили, що зазнали знущань, образ і сексуальних домагань з боку чоловіків-учасників.

Як розповіла глава мексиканської делегації Каміла Зепеда, в минулому році вона піддалася сексуальним домаганням на конференції COP27 в Єгипті. Зокрема вона заявила, що отримала неприйнятні повідомлення від делегата-чоловіка.

Також раніше офіційно повідомлялося про інші подібні випадки сексуальних домагань на торішньому кліматичному саміті ООН. Група з 20 країн, включаючи Мексику, США, Великобританію, Німеччину, Перу і Канаду, офіційно звернулися до ООН із закликом вжити заходів для "забезпечення середовища, вільного від утисків" на подібних переговорах.

У листі до ООН, з яким ознайомилася Financial Times, міститься заклик до організаторів "звернути особливу увагу на те, як поводяться з жінками-учасниками переговорів в приміщеннях [Рамкової конвенції ООН про зміну клімату], всередині і за межами переговорних кімнат, щоб всі учасники відчували себе частиною поважливого і безпечного робочого середовища".

Зараз в апараті ООН думають над тим, чи потрібно оновити свій "кодекс поведінки" і чи слід вводити нові заходи безпеки для кліматичного саміту COP28, який відбудеться в кінці року в Дубаї. "Це дуже агресивно. Чоловіки гірше поводяться на цих конференціях. Це як дикий-дикий Захід", - заявила жінка-делегат з країни G20, зазначивши, що такі заходи затьмарені "великою кількістю токсичної поведінки альфа-самців".

Звинувачення включають в себе також випадки, коли жінок-делегатів "принижують": колеги-чоловіки на зустрічах обговорюють їх і кричать на них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...