Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Журналіст Віталій Портников заявив, що Дональд Трамп обрав інший підхід щодо припинення вогню на російсько-українському фронті - через поступки диктатору Путіну. Про це він сказав в етері "Еспресо", передають Патріоти України. «Я взагалі вважаю, що Дон...
Пілоти FPV підрозділу WORMBUSTERS 414-ої бригади СБС ліквідували російського загарбника. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах командувач Сил безпілотних систем майор Роберт Броуді, інформують Патріоти України. Увага! Не рекомендовано до пере...