Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!

Військовий РФ спробував утекти, однак український безпілотник наздогнав його та точним влучанням розірвав на шмаття.
Ситуація в Покровську не зазнала глобальних змін з моменту проведення тут десантної операції Головного управління розвідки Міноборони України. Так оцінив перебіг подій на цій ділянці фронту український військовий з позивним «Алекс», інформують Патріоти...