Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Спецоперацію "Павутина", в результаті якої Служба безпеки України уразила 41 літак стратегічної авіації РФ, особисто контролював президент України Володимир Зеленський, реалізовував - голова СБУ Василь Малюк. Сама ж підготовка тривала понад півтора рок...
Сьогодні, 1 червня Служба безпеки України проводить масштабну спецоперацію зі знищення ворожої бомбардувальної авіації в тилу Росії. У результаті цієї операції було завдано ударів щонайменше по чотирьох аеродромах. Російські "воєнкори" та "експерти" ма...