Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Команда президента США Дональда Трампа опублікувала в Instagram відео, змонтоване під російськомовний трек "Не расслабляйся" казахського репера Скриптоніта, передають Патріоти України. У ролику видно, як президент США грає в гольф разом зі своєю онукою...
Агенти партизанського руху АТЕШ з 82-го мотострілецького полку РФ допомогли зірвати російський наступ під Вовчанськом. Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ, передають Патріоти України. Зазначається, що інформатори партизанів в цьому полку передали ...