Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
. "На початку вересня Дональд Трамп заявив європейським лідерам, що Європа повинна припинити купувати російську нафту, яка допомагає Москві фінансувати війну проти України. Відтоді ця заява пролунала кілька разів як із вуст Трампа, так і від членів йо...
Вдова загиблого російського офіцера підтвердила Astra загибель 17 високопоставлених окупантів під час пожежі в Запорізькій області. Про це видання написало 19 вересня, передають Патріоти України. Про підпал 30 серпня командного пункту в селі Воскресенк...