Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...
Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...