Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Не секрет, що гра в покер вимагає великої віддачі, одночасно даючи можливість заробляти. Деяким покеристам вдалося отримати за кар’єру мільйони доларів. Ми розкажемо про цих успішних людей, про їх перемоги та історію становлення. . Брін Кенні – гравец...
"Уряд ухвалив дозволити чоловікам від 18 до 22 років виїздити за кордон. Не змінити призовний вік, аби бодай трохи поповнити лави ЗСУ і дозволити тим, хто роками не отримував відпусток - побачитися з родинами. На що розраховує влада? Що ці хлопці повер...