Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!

У ніч проти п’ятниці, 5 грудня, БПЛА вкотре атакували Сизранський нафтопереробний завод, що у Самарській області, внаслідок чого там сталася пожежа. Відповідні фото і відео поширюються у соцмережі, передають Патріоти України. . Сизранський нафтопереро...
Православне свято 5 грудня за новим календарем (18 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Сави Освяченого, чудотворця. У народному календарі - Савин день. За старим стилем цього дня шанували святого Прокопія Читця. За юліанським календарем цього...