Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Вадим Кузнєцов – уродженець Сибіру, який з 1988 року мешкав у Києві. Його засудили за держзраду, бо передавав інформацію про пересування українських військ та публікував дані про прильоти у своєму телеграм-каналі, інформують Патріоти України. Звичайно,...
Володарка титулу "Міс Україна-2023" Софія Шамія стала новою героїнею відео блогера Ніколаса Карми, який відомий аудиторії завдяки рубриці "Скільки коштує ваш лук?". Модель розкрила, що вийшла на прогулянку в образі вартістю 19 700 грн, який доповнила с...