Маринована риба - закуска популярна та улюблена. Її подають із гарячою картоплею, готують бутерброди, подають як канапе. Чудове поєднання на хлібі, на грінці, та як завгодно! Ніжні та водночас пряні апетитні шматочки рибки, приправлені ароматною олією, це відмінний додаток до вечері з друзями або святковим столом. Приготовлена за цим рецептом будь-яка маленька морська рибка, чи то гаврос, кілька, хамса, салака, сарделла, анчоус – все ідеально підходить для салатів та закусок та стане в нагоді на передодні Новорічних та Різдвяних свят! Готується швидко і просто та має неперевершений смак.
2-3 зубки часнику
Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001
Смачного!
Російські Z-пропагандисти скаржаться на розгром російських військ у Кіндратівці Сумської області. На ниття у російських воєнних Telegram-каналах звернув український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Повідомляється, що армія РФ від...
Латвійська співачка Лайма Вайкуле під час свого фестивалю Laima Rendezvous Jurmala, який із 25 липня відбувається в Юрмалі (Латвія), закликала дати Україні зброю для боротьби проти агресії Росії. Коментар артистки поширив Telegram-канал "Новини.Live", ...