Ревнивий Зеленський не міг такого подарувати: Офіс Президента дуже обурив пост Залужного із подякою волонтерському фонду, пов’язаному із Порошенком, – ексрадниця

Офіс Президента критикував ексголовкома ЗСУ Валерія Залужного у 2022 році через пост із подякою волонтерському фонду, що пов'язаний з Петром Порошенком. Про це в інтерв’ю УП розповіла ексрадниця головкома Залужного зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська, інформують Патріоти України.

"У нас (на сторінці головнокомандувача ЗСУ – ред.) була низка постів подяки волонтерам. Один із них стосувався фонду, який працює з 2014 року та активно допомагав низці підрозділів. Валерій Федорович мене зустрів і каже: "Негайно прибирай цей пост", – бо йому подзвонили згори та були дуже незадоволені.

Я не могла зрозуміти, у чому річ, але пізніше зрозуміла, що там побачили у фонді, про який ми написали, якусь, нібито, "політичну заангажованість попереднім президентом України". Хоча по суті він – незаангажований. Бо як може бути волонтерський фонд політичним?", - розповіла колишня радниця Залужного.

Водночас, за словами Долгоновської, Офіс президента не встановлював для головкома Залужного жодних обмежень чи заборон щодо його публічно комунікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцеві скаржаться, що дуже смердить: У Росії спалахнула масштабна пожежа на хімічному заводі (відео)

четвер, 5 вересень 2024, 22:01

У Росії зайнялась масштабна пожежа на заводі «Пластик» в Тульській області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. Площа загоряння – близько 1500 кв. метрів, пожежники досі не можуть впоратися із вогнем. За попередніми даними, горить ц...

Дослідники підрахували, як швидко США можуть знищити всі ядерні стартові майданчики Росії та Китаю

четвер, 5 вересень 2024, 21:40

США можуть знищити всі ядерні стартові майданчики Росії та Китаю за 2 години. Про це свідчить звіт під назвою "Володарі повітря: стратегічна стабільність і звичайні удари", авторами якого є експерти Ден Плеш і Мануель Галілей, інформують Патріоти Украї...