Революція, розпуск парламенту і фінансова криза: Астролог шокувала українців прогнозом на 2020 рік

2020 рік перевірятиме українців на стійкість. Бідність, позбавлення прав і свобод змусять народ вийти на вулицю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Від 18 до 25 червня, а також від 10 по 15 вересня є імовірність народного спротиву, - говорить астролог. - Людей змусять вийти на вулицю низькі зарплати, високі тарифи та ціни на продукти. Будемо мати ще одну революцію. Якби президент не ігнорував протестні акції у жовтні цього року, уникнув би загострення політичної кризи 2020-го".

За словами астролога, нова економічна криза настане в період з 15 травня до 13 вересня. "Вона нагадає 2008 рік. Ослабне гривня. Це час серйозної кризи у банківській системі, - каже Максимова. - Старі методи ведення політики відживуть себе і підуть в забуття. Влітку з'явиться ризик розпуску Верховної Ради. Депутати робитимуть усе для цього. Закони і накази, які видаватимуть масово, підуть не на користь державі. Вони більше нагадуватимуть соціальні експерименти".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...