Режим КНДР ухвалив рішення ізолювати сім'ї військових, яких відправили для участі у війні в Україні, - Тарас Березовець

"Південнокрейська розвідка дізналася цікаві факти про оборудку між Путіним та Кім Чен Ином щодо постачання солдатів із КНДР. Скільки коштує корейський найманець?" - пише політолог та військовослужбовець Тарас Березовець на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Режим Північної Кореї ухвалив рішення ізолювати сім'ї військових, яких відправили для участі у війні в Україні - повідомляє агентство "Рьонхап" з посиланням на розвідувальне агентство Республіки Корея.

За даними агентства, голова південнокорейської розвідувальної служби Чан Хо Чжин доповів про ситуацію з розгортанням північнокорейських військ у Росії. Повідомляється, що на тренувальних базах в Росії вже розміщено 3000 військових з КНДР, а загальної чисельності в 10 тисяч вони досягнуть до грудня.

За даними розвідки, північнокорейські військові ще не відправлялися в зону бойових дій. Їх навчають використовувати військову техніку та безпілотники. У матеріалі "Рьонхап" йдеться, що за кожного військового Росія платить режиму Кім Чен Ина близько $2000 на місяць. Середня місячна зарплата в КНДР станом на 2022 рік оцінювалася в 1-3 долари".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Почали випускати тільки після 1968-го": Чому в СРСР не було туалетного паперу

субота, 26 жовтень 2024, 16:43

Важко зрозуміти, чим пояснюється така довга відсутність туалетного паперу в СРСР (особливо у порівнянні з іншими розвиненими країнами), але існує версія, що добробут громадян ніколи не стояв у радянської влади на першому місці. Головними були войовничі...

Відмитися від корупції. У міжнародних відносинах немає справедливості. Є лише ефективність. Що робити

субота, 26 жовтень 2024, 16:34

«В Україні скрізь корупція» – чуємо на Заході на всіх рівнях. Необхідність її подолати приповідкою звучить мало не у всіх документах, резолюціях і рішеннях Заходу щодо України.Цей аргумент, окрім констатації факту, став зручним виправданням для відклад...