"Резніков не побоявся мене запросити": Відомий журналіст запідозрив, що Умєров його злякався

Міністр оборони України Рустем Умєров запросив журналістів на зустріч "не під запис", але побоявся запрошувати відомого журналіста-розслідувача Юрія Ніколова. Про це Ніколов написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Колеги повідомили, що міністр оборони різко скликав офрек-зустріч з журналістами. Я про це нічого не знав. Мені це нагадує ситуацію з Резніковим, у якого теж горіло-палало після публікації про яйця по 17. Але він на відміну від Умєрова не побоявся покликати мене на офрек з іншими журналістами і принаймні спробувати пояснитись. Інша справа як у нього це вийшло. Але у нього принаймні була мужність вислухати особисто наявні претензії", - написав журналіст.

Ніколов зазначив, що в розпал саботажу з боку Міноборони по важливій історії з наглядовою радою Агенції оборонних закупівель Умєрову "страшно розказувати свою версію в моїй присутності?))))".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спину надірвав, геморой наростив. Досить": Дмитро Ступка у США влаштувався на роботу, але звільнився в перший же день

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:00

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, улаштувався на роботу в мувінг, але витримав на цій роботі лише один день. Про це він повідомив 8 жовтня, розмістивши в Instagram Stories відео, у якому його знято за кермом автомобіля-перевізника, ...

"Резніков не побоявся мене запросити": Відомий журналіст запідозрив, що Умєров його злякався

вівторок, 8 жовтень 2024, 21:53

Міністр оборони України Рустем Умєров запросив журналістів на зустріч "не під запис", але побоявся запрошувати відомого журналіста-розслідувача Юрія Ніколова. Про це Ніколов написав у своєму Facebook, передають Патріоти України. "Колеги повідомили, що ...