Резніков спрогнозував терміни отримання Україною ракет Taurus

Україна все ж отримає від Німеччини крилаті ракети Taurus, вважає міністр оборони нашої країни Олексій Резніков. Він сподівається, що загальний процес триватиме менше року, передають Патріоти України.

"Я дуже оптимістичний і бачу, що в майбутньому ми також отримаємо Taurus із Німеччини. Тому що ФРН справді серйозний партнер України в цій війні. І ми вже отримали з Німеччини багато дуже сучасних речей", – сказав глава МО в інтерв'ю BILD, записаному в Києві.

Спілкуючись із німецькими журналістами, керівник оборонного відомства України звернув увагу на те, що подібні ракети для ЗСУ вже передали Франція та Велика Британія. Говорячи про ймовірні терміни надання Taurus, він сказав: "Це справді складне питання. Але я не думаю, що це займе цілий рік".

Додамо: дискусія про включення до пакету військової допомоги Україні ракет Taurus триває вже декілька місяців. Офіційно німецька влада поки не підтверджує, що планує розширювати підтримку нашої країни таким озброєнням.

Крилаті дозвукові ракети "повітря – земля" Taurus можуть бити по цілях на відстані до 500 км. Вони призначені для високоточних ударів й ураження високозахищених ППО об'єктів противника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...