Результат шокував: У Великій Британії підрахували, скільки їхні війська могли б протриматися у разі війни з РФ

Британські військові не зможуть воювати з країною-агресором Росією понад два місяці, визнав заступник начальника штабу оборони Великої Британії, генерал-лейтенант Роб Маговен. Про це повідомляє Telegraph, передають Патріоти України.

За його словами, у можливих майбутніх війнах збройним силам доведеться справлятися з «оперативним ризиком», пов’язаним із відсутністю бажаних ресурсів.

Заява пролунала після того, як міністр оборони Грант Шаппс повідомив членам парламенту, що він лобіював прем'єра Ріші Сунака і міністра фінансів Джеремі Ханта, щоб ті виділили більше грошей на оборону в нещодавньому бюджеті, але не домігся збільшення.

«Ми ясно дали зрозуміти, що сума грошей, яку ми витрачаємо на боєприпаси на даний час… яка є значною… не відповідає в усіх галузях загрозам, з якими ми стикаємося», — сказав Маговен.

За його словами, Великій Британії потрібно витрачати більше грошей «на те, що ми називаємо інтегрованою протиповітряною ракетною обороною».

Коли колишній міністр збройних сил Марк Франсуа, сказав йому, що Велика Британія «не зможе битися з Путіним довше кількох місяців у повномасштабній стрілецькій війні, тому що у нас немає боєприпасів і запасів техніки для цього, це правда, чи не так?», Маговен визнав, що це так.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обймав, наче рідного: Як Тищенко "заспокоював" нардепа, що отримав підозру за незаконне збагачення (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:15

У Мережі показали цікаву сцену з залу Верховної Ради, де одіозний нардеп Микола Тищенко "заспокоює" свого колегу зі "Слуги народу" Андрія Клочка, коли той щось довго шепоче на вухо Тищенкові. Фото опублікував нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram...

"Палимо російську техніку професійно": Українські військові потужно зупинили масований наступ окупантів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 20:52

Українські військові з 47 окремої механізованої бригади зупинили ворожий масований наступ. Росіяни застосовують величезну кількість бронетехніки та живої сили. Відповідне відео з’явилося на сторінці 47 ОМБр, передають Патріоти України. На кадрах з віде...