Результати виявились несподіваними: Москвичів вирішили запитати, що вони думають про крах рубля (відео)

Російський рубль продовжує падіння – днями він подолав позначку в 100 рублів за долар. Москвичів в ЦУМі і іншому магазині вирішили запитати, як вони реагують на крах національної валюти – і відповіді "вбили". Реакцію москвичів на падіння рубля показали в програмі "Ходорковский Live", передають Патріоти України.

Так, одна жінка заявила, що лише виграла від ситуації, що склалася. "У мене комісійний магазин, і в зв'язку з усією ситуацією у мене тільки став хорошим прибуток. Дуже шкода, що закрилися якісь стійкі бренди, що жінка заробляє протягом тижня і не може себе порадувати у вихідний день – піти в якийсь бутік, щось купити. Це дуже сумно. Автопром – це взагалі кошмар. Але з іншого боку, є ж і позитивна сторона – Китай зараз активно розвиває свій автопром, і поки Європа буде м'яти свої яйця, Китай просто всіх перемелить і стане наддержавою. Тому що поки хтось грає в політичні ігри, Китай просто виробляє. У цьому є свої плюси", – видала аналітику власниця "комісіонки", яку журналісти зустріли в ЦУМі.

Інша опитана жінка (опитування провели в звичайному магазині) заявила, що не стежить за курсом долара і євро. За її словами, в цьому немає сенсу, оскільки виїхати кудись складно. "Збирати, щоб купувати євро, теж немає планів, можливостей немає", – додала вона.

Дівчина, до якої підійшли журналісти в продовольчому магазині, відповіла, що за курсом стежить, але "теж не бачить в цьому сенсу". А зростання цін вона прокоментувала фразою про те, що "вони завжди зростали".

А ось чоловік, який проходив опитування в московському ЦУМі, заявив, що "витратив сьогодні тисяч двісті" і зростання курсу не відчув. "Якщо порівнювати ціни пару тижнів тому і зараз, то (різниці) немає. Та й заробіток у нас в "баксах", тому нам чим дорожче, тим краще", – підкреслив він.

Інший чоловік думав, що долар зараз коштує в районі "десяти тисяч рублів". Коментуючи ситуацію, він зазначив, що "для нормальних людей – нормально". "Треш. Що відбувається? Маячня якась відбувається. У мене немає цьому пояснення, я не знаю. Просто дуже високий долар, і це викликає певні складнощі для людей, які хочуть подорожувати. Мені взагалі чудово живеться, але є різні люди", – розповіла одна з відвідувачок ЦУМу.

Водночас чоловік, якого попросили прокоментувати ситуацію з курсом, заявив, що головне – щоб Путін жив довго. "Чесно, за курсом долара не стежу, він мені не потрібен. Мені потрібен російський рубль, все добре. Ціни, зрозуміло, піднялися, нічого не зробиш. Проте, хто працює – той їсть. Хоч і чебуреки, але тим не менше. Головне, щоб Володимир Володимирович (Путін) жив довго і щасливо. І Олександр Григорович (Лукашенко), бо ми з Білорусі", – пояснив він свою точку зору.

При цьому чоловік, що стояв з ним поруч, додав, що "поки Путін при владі, все буде відмінно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...