РФ грає у небезпечну гру: Російський опозиціонер розповів, що американські генерали давно мріють вдарити по Кремлю

У Москві вважають, що вони можуть налякати Україну ядерною зброєю, взяти "на понт", а в Пентагоні сидять одні слабаки і не зможуть відповісти на погрози. Але насправді американські генерали давно хочуть запустити ракети по Кремлю. Таку думку висловив російський опозиціонер Марк Фейгін в новому випуску "Балаканки", передають Патріоти України.

"Можливо, є якісь внутрішні механізми, щоб всередині центру прийняття рішень-оточення Путіна-якимось чином пояснити, що буде з вами всіма, що буде з вашими сім'ями, з тваринами, з дітьми, онуками і так далі... Коли мова дійде до цього-панькатися перестануть! Ніхто навіть не буде розбиратися: можна чи не можна. Потім розберуться", - зазначив Фейгін.

Він зазначив, що в Кремлі вважають, що можуть загрожувати всьому світу, але нікому і нічим їм відповісти. "Є відчуття в Кремлі, в Генштабі, що в Пентагоні сидять "генерали в колготках" - вони слабаки, труси, воювати вони не вміють. Хто їм це вселив - я не можу зрозуміти. Вони (в РФ - ред.) грають з такою небезпечною для себе історією через нерозуміння. У Кремлі вважають, що можуть загрожувати і насправді нікому і нічим відповісти. Це така велика помилка! Це таке глибоке нерозуміння!"- каже опозиціонер.

Але в той же час, за його словами, в Москві все ж є люди, які розуміють всю ситуацію. "Думаю, вони доводять інформацію, що з цим краще не жартувати. Американці американцями, але там є люди безбашенні! Ви що хочете спробувати?" - цікавиться Фейгін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти розширили прорив під Очеретиним, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 12:45

Російські окупанти захопили село Соловйове, таким чином розширивши прорив у районі Очеретиного, зазначають Патріоти України. Кілька днів тому росіяни прорвалися на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 км углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине. Як п...

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...