РФ списує ракетний крейсер та флагман флоту "Петро Великий": Експерт назвав причини

РФ списує важкий атомний ракетний крейсер проєкту 1144 "Орлан" та тимчасовий флагман російського флоту "Петро Великий". Про це повідомляє військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

За словами Коваленко, "Петро Великий" є останнім кораблем проєкту 1144, який знаходиться у строю російського флоту. При цьому на ремонт його відправили ще у 1997 році.

"Перебуваючи у строю, він ще у 2019 році вимагав виведення на ремонт, але місце для відправлення було зайнято його калікою... колегою ВАРК "Адміралом Нахімовим", - повідомив експерт.

Він зазначає, що росіяни мають план вивести з ремонту "Нахімова" та загнати на верф "Петра Великого". "Але це за планами, які у росіян ніколи не виконувалися. І причиною тому була нездатність Росії завершити ремонт настільки складного корабля", - каже Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...