РФ застосувала небезпечні керовані авіабомби: Злий Одесит розкрив важливий нюанс

Росія і раніше застосовувала проти України керовані плануючі авіабомби УПАБ-1500Б (К029БЕ), інформують Патріоти України.

Як заявив військово-політичний експерт Олександр Коваленко (Злий Одесит), дані бомби застосовувалися російськими військами ще у березні 2022 року, і російська пропаганда цього навіть не приховувала.

При цьому експерт розкрив один важливий нюанс: ці бомби дуже дорогі у виробництві і не є масовим продуктом. Коваленко впевнений, що застосування УПАБ-1500 не буде частим і регулярним явищем.

"У березні 2022 року вони застосовувалися по особливо важливих об'єктах, так би мовити, де була необхідність задіяти боєприпас "проникаючого типу". Знову-таки, кожне їхнє застосування досить унікально і не просто так. З урахуванням складності і дорожнечі виробництва російські війська мають обмежений боєкомплект даних авіабомб. У свою чергу, в даний час їхнє застосування за прямим призначенням можливе лише в разі заходу або наближення носія (Су-34) до небезпечної зони дії нашого ППО", - зазначив експерт.

За його словами, дальність планування бомби УПАБ-1500Б - до 50 км під час запуску з висоти 15 км: "Застосування унікальної бомби проникаючого типу можливе по важливому об'єкту, а не банально для теракту. А такі об'єкти рідко коли знаходяться у 50-кілометровій зоні від лінії зіткнення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...