РФ зібрала арсенал і готова атакувати: Відомий таролог назвав найнебезпечніший день цього тижня

Екстрасенс і таролог Роман Шептицький назвав найнебезпечніші дні поточного тижня з 6 до 12 лютого, в які РФ може здійснити масовані ракетні удари. За його словами, росіяни підзібрали арсенал для нових атак, передають Патріоти України.

"Тиждень оборони, рашистські гади будуть активізуватися особливо на тих напрямках, де вже і так на цей час нелегко і непросто - Донецька і Луганська області. Не виключені провокаційні дії на кордоні - Сумська та Харківська області. Тиждень пройде під знаком боротьби і оборони", - спрогнозував екстрасенс, роблячи розклад карт Таро на кожен день тижня.

Найнебезпечнішим днем Шептицький назвав четвер, 9 лютого. При цьому він акцентував увагу на необхідності убезпечити дітей. Таролог закликав не ігнорував сигнали повітряної тривоги.

Також небезпечними з точки зору загрози нових атак РФ екстрасенс виділив 7, 8 і 10 лютого. "Неспокійний тиждень. Будьте готові", - зазначив Шептицький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...