Рідкісну смальту перетворили на купу сміття: У Києві знищили унікальну мозаїку (фото)

В Києві знищили унікальну мозаїку на ВДНГ. Розташована вона була в колишньому павільйоні протипожежної безпеки на вул. Пожежна Частина, 26. Про це повідомив блогер Дмитро Соловйов, передають Патріоти України.

За його словами, мозаїка в інтер'єрі колишнього павільйону протипожежної безпеки на ВДНГ оспівувала героїзм пожежників, які щоденно ризикують своїм життям, рятуючи життя інших.

“Ще більш актуальним цей мотив став після початку повномасштабного вторгнення, коли за щоденним героїзмом рятувальників почала стежити вся країна. Динамічність композиції вражає. Полум’я немов зривається з панно, поки мужні постаті титанів приборкують стихію та рятують дитя. Але всю цю красу розбили молотками. Багатомісячну працю українського художника знищили за пару хвилин. Дорогу, рідкісну смальту перетворили на купу сміття”, - наголосив Дмитро Соловйов.

Він також додав, що вже звернувся до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо того, щоб створити перелік всіх мозаїок України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...