"Рішення про карантин приймаються без моделювання ситуації. Цинізм зашкалює... Алогічність, безсистемність, безвідповідальність та імітація глибокої стурбованості", - академік Огнев'юк

У прийнятті рішень пов'язаних із запровадженням карантину спостерігається "алогічність, безсистемність, безвідповідальність і імітація глибокого занепокоєння". Про це в Фейсбуці написав ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев'юк, зазначають Патріоти України.

Він зазначив: "Коли повертали українців з м.Ухань (Китай) в країні був новосанджарський синдром, а повернуті 14 діб були на обсервації.

У ці дні повертається майже 50 тисяч, у тому числі з таких вірусовразливих країн, як Італія. Ніяких обсервацій. Більше того, громадяни, які повертаються із закордону, через заборону внутрішнього сполучення, доволі часто перебувають у людних місцях, шукаючи варіанти повернення у свої міста і села.
Це такий карантин?! Це так влада дбає про здоров’я людей?"

Науковець продовжив: "Рішення приймаються без моделювання можливих сценаріїв розгортання ситуації. Цинізм зашкалює. Їздити в громадському транспорті лише в масках, а масок купити ніде. Змусили міську владу закрили метро наче для безпеки людей, а люди наражаються на ще більшу небезпеку, бо доїхати на роботу нічим. На роботу не виходити, але органи влади, лікарні, продовольчі крамниці, банки, критична інфраструктура мають працювати. А як доїхати? Чи Ви не знаєте, що значна кількість працівників доїжджають з передмістя?"

"Алогічність, безсистемність, безвідповідальність та імітація глибокої стурбованості. І сумно, і прикро...
Таке враження, що оголошений без належної підготовки карантин, потрібен лише для прикриття великого економічного та управлінського провалу, змови, зради та контрреволюції.
Коронавірус дійсно небезпечний та небезпечність вірусу непрофесіоналізму жахає!", - резюмував Огнев'юк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...