"Рішення прийнялось в один день": Оля Цибульська повідомила, що виїхала з України за кордон

Українська співачка Оля Цибульська у своєму Instagram заявила, що разом 9-річним сином Нестором виїхала з України за кордон, передають Патріоти України.

Зі слів Олі, рішення прийнялось в один день. Вона каже, що це не «втеча», а «свідоме бажання змінити життя». «Я поїхала з України. Рішення прийнялось в один день. Це не втеча. Це свідоме бажання змінити життя. Я запланувала справи, записалась до косметолога, лягла спати, не спала, бо гучно, і на ранок сталося це», — прокоментувала співачка.

Далі вона показала скрин листування, під час якого Цибульській нагадали про заплановану зустріч. На що вона відповіла: «У мене внутрішні реформи. Я забрала Нестора зі школи і ми їдемо».

Куди саме поїхала Оля Цибульська — невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрапив на фронт із колонії: Російський військовий ліквідував десяток своїх "побратимів", коли ті спали (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 16:07

На тимчасово окупованій частині Запорізької області один з військовослужбовців РФ, що раніше вже був засуджений, ліквідував 10 осіб російської армії, коли ті спали. Про це повідомили в Telegram-каналі "Досье Шпиона", передають Патріоти України. В допис...

"Рішення прийнялось в один день": Оля Цибульська повідомила, що виїхала з України за кордон

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:30

Українська співачка Оля Цибульська у своєму Instagram заявила, що разом 9-річним сином Нестором виїхала з України за кордон, передають Патріоти України. Зі слів Олі, рішення прийнялось в один день. Вона каже, що це не «втеча», а «свідоме бажання змінит...