Різдвяна історія про доброго хлопчика Даню, що рибалить заради голодних песиків і безробітної мами, - це великий факап влади, - політтехнолог Голобуцький

Ви вважаєте, той же Медведчук після цієї історії довго чекатиме, перш ніж відправити "гумконвой від добрих людей Росії і від ОПЗЖ" до Світлодарська?

"Маленька різдвяна історія про великий факап влади і насування голоду на неокупований Донбас. Проєкт "Повернись живим" опублікував відео про Даню зі Світлодарська на Донеччині - колишнього учасника проєкту "Голоси дітей". Розказали, як Даня раніше брав в мами гроші, щоб годувати безпритульних псів, а тепер мама Дані без роботи через карантин, то дитя ходить ловити рибу на берег Світлодарського водосховища", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Рибу (сміх один - максимум розміром з долоню, мальки, а не риба) Даня продає, половину грошей віддає мамі, а на половину купує дешевий корм для псів, котрих підгодовує. Влітку Даня рибалив щодня, а як стало холодно - рибалить щотижня (скажімо, прямо зараз там -7 і вологість 83%, плюс вітер 5 м/сек). Рибок морозить і наступного дня везе на продаж. Але жаліється, що раніше місце було секретним, а тепер купа народу ходить рибалити, ще й ціни на тих крихітних рибок впали, можна менше купити корму за ту саму кількість риби.
Мила практично різдвяна історія. А тепер до прози життя. Світлодарськ - це лінія розмежування, це 13 000 населення. 87% котрого проголосувало за Зеленського. Але до ВР вони ж підтримали ОПЗЖ - близько 70% голосів. А місцеві вибори цього року дали "Слугам" менше 24%.
І прямо зараз там місцеві мешканці не мають роботи і змушені перейти, фактично, на підніжний корм. Це, зокрема, і про "феєричні успіхи" Сівохо, і загалом про хід реалізації державної політики на лінії розмежування. Про те, що варто подбати про своїх і поки що лояльних, перш ніж розкидатись пафосними прожектами "ЗВТ і інвестиційного буму на окупованих територіях". Як це міняє електоральний ландшафт, ми вже бачимо.
Тобто, маленька різдвяна історія про доброго хлопчика Даню, що рибалить заради голодних песиків і безробітної мами, - це великий цілорічний факап влади. Це історія про підрив основ держбезпеки.
Ви вважаєте, той же Медведчук після цієї історії довго чекатиме, перш ніж відправити "гумконвой від добрих людей Росії і від ОПЗЖ" до Світлодарська? Так що ця історія яскраво ілюструє: безтолкова державна політика створює прямі загрози територіальній цілісності і нацбезпеці".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...