Родичі марно вимагають розшукати: Тіла "вагнерівців", чию колону розбили туареги, кинули у пустелі

Тіла найманців «ПВК Вагнера», які загинули після зіткнення з туарегами, кинули в пустелі. Про це пише Агентство. Новини, посилаючись на розслідування Reuters, передають Патріоти України.

У публікації цитується родичка зниклого бійця Любов Баженова. Вона розповіла журналістам, що ПВК не повідомила її про долю її 25-річного сина та місцезнаходження його тіла. За її словами, звернення до прокуратури, Міноборони та МЗС РФ залишилися без відповіді.

Журналісти Reuters змогли ідентифікувати імена 23 найманців, які зникли безвісти у Малі. У чаті родичів «вагнерівців» родичі розповіли, що 6 серпня їм зателефонували вербувальники «Вагнера», щоб повідомити про зникнення бійців. Агентство зазначає, що не може встановити скільки найманців загинули. Але на одному з відео, яке відправили журналістам представники туарегів, видно 47 тіл у військовій формі.

Reuters зазначає, що деякі найманці до цього воювали в Бахмуті. Інші брали участь у кампаніях у Сирії та Лівії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це неадекватна операція": Експерт назвав мету контрнаступу РФ в Курській області

середа, 11 вересень 2024, 21:40

Почавши наступ в Курській області, Росія спростовує свої ж заяви, пояснив в ефірі Radio NV військовий експерт Михайло Самусь. Патріоти України пропонують вашій увазі його міркування. "Згадаймо, за що критикували українське командування протягом останнь...

Огляд карти бойових дій 11 вересня 2024 року - Злий Одесит

середа, 11 вересень 2024, 21:01

Сьогодні 11 вересня. Триває 931 доба оборони України проти російської навали. Сили оборони України продовжують тримати оборону та проводять контратаки, що призводять до звільнення територій. Російські війська ще не почали нову фазу наступу на Покровськ...