"Родичка" дуже хотіла отримати "допомогу": Скандал із розстрілом пілота РФ у Воронежі отримав несподівану розв'язку

Інформація про розстріл російського військового льотчика під псевдонімом "Біс" у Воронежі, ймовірно, є вигадкою. Про це пишуть росЗМІ, а пізніше це підтвердив тг-канал Fighterbomber, який і поширював цю інформацію, передають Патріоти України.

Напередодні блогер Fighterbomber розповів про військового льотчика на прізвище Бестужев-Рюмін з позивним "Біс", який нібито був поранений в перестрілці, а потім помер, залишивши сиротами трьох дітей. Автора обурила бездіяльність і мовчання правоохоронців, і до поширення історії підключилася громадськість. Однак спроби з'ясувати щось привели до несподіваного висновку – схоже вся історія могла виявитися фейком.

Як пише російський тг-канал Readovkа, ніхто з офіційних джерел і великих військових тг-каналів не зміг підтвердити вищезгадану історію.

Ніяких даних про подію оперативні служби і силовики не мають, заяв і викликів про перестрілку і постраждалих не надходило. Також регіональні пабліки, які часто є джерелами поширення місцевих подій, ніякої інформацією не мають, а про перестрілку навіть не згадували; викладач з таким ім'ям в ВУНЦ ВПС Воронежа відсутній, як і серед російських льотчиків.

Свідки можливої події також відсутні і немає ніяких даних і про лікарню, куди нібито був доставлений льотчик і де він нібито також помер. Пізніше цю ситуацію прокоментував і блогер Fighterbomber.

Спочатку в тг-каналі пройшла інформація про те, що "Біс" нібито помер у лікарні від кульових поранень. Однак, як пише російський блогер, коли до розслідування підключилися представники влади, виявилося, що вся історія від початку до кінця – вигадка.

"Я кинувся в атаку коли мені повідомили що "Біс" помер. ... Вранці сьогодні на мене вийшли вже люди, які по роботі без всяких умов, попросили допомогти знайти дітей Біса, або його родичів і допомогти їм усім чим потрібно. Взявши представників адміністрації області, представників силових структур ми зустрілися з родичкою іііі... Жінка все придумала. Від початку і до кінця. Всю історію з усіма подробицями. Ніякого "Біса" не існує. І добу вводила в оману мого друга. Він мене, ну а я відповідно вас... Вся історія вигадка", - написав він

При цьому блогер зазначив, що в події "немає ніякого українського сліду".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...