"Росфюрер принижений незвично різкою політикою нової адміністрації США": Волох про те, чому велика війна з Україною не стартувала

"Думаю, основні події недавньої міжнародної вистави, котру дехто поквапився порівняти з Карибською кризою, можна викласти так", - пише бізнесмен та громадський діяч Карл Волох, передають Патріоти України, та продовжує:

"1. Росфюрер, принижений незвично різкою політикою й риторикою нової адміністрації США, вирішує продемонструвати своєму населенню, що здатний «поставити на місце» Байдена і посилає війська на кордон із Україною. Мушу зазначити, що сама по собі ця операція дуже нагадала мені 90-й рік, коли Саддам Хуссейн у відповідь на американську Бурю в пустелі почав обстрілювати Скадами Ізраїль. Щоправда, там у Саддама розрахунок був значно хитріший, але сама по собі війна (чи її загроза) проти третьої країни задля тиску на США для диктаторів фашистського штибу нічим оригінальним не є.
2. Для підвищення ефекту імперські органи пропаганди піднімають градус антиукраїнської істерії, демонструючи ніби-то ідеологічну підготовку населення до неминучої війни.
3. Цивілізований світ стурбовано обговорює можливість нового повномасштабного конфлікту. Сполучені Штати роблять жорсткі заяви й відправляють у регіон свої кораблі.
3. Далі стається те, чого Путін так палко прагнув і заради чого все це починав - телефонний дзвінок Байдена. Там фюрер бере на себе зобов‘язання ніякі воєнні дії не починати, а натомість вимагає поступок від Байдена: зустрічі на майбутньому екологічному самміті і, звичайно, публічної відмови від посилання есмінців у Чорне море.
4. Напередодні президентського послання в Чекістані, де ВВХ має виконати свою частину угоди, НАТО демонструє Путіну вищий ступінь недовіри, заміняючи американські кораблі британськими. Але той уже добився всіх свої цілей (досить не амбітних, відверто кажучи), тому віддає наказ про деескалацію.
5. Якщо пам‘ятаєте, пару тижнів тому саме таку логіку подій я й зазначав, чому й насмілився заявити, що не вірю в масштабні воєнні дії з боку РФ. Ми можемо скільки завгодно вважати ВВХ неадекватним, але практично всі його вчинки направляються досить тверезим розрахунком. Війна з купою гробів і новими санкціями йому точно не потрібна (тим паче, напередодні парламентських виборів), а от імітація стосунків на рівних із Байденом добряче додає іміджу авторитетного правителя впливової держави.
АПД. У своєму зверненні до підданих фюрер раптом приділяє велику увагу екології. Так він підлещується до Штатів і, одночасно, виправдовує в очах власного населення свою «поступливість» Америці".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...