"Росії і Путіну випадає карта смерті": Таролог зробила прогноз щодо подій після 9 травня

Росія, яка веде криваву війну проти України, намагатиметься оголосити про якусь перемогу 9 травня. Проте на главу Кремля Володимира Путіна чекає швидка смерть. Про це заявила тарологиня Ірина Ходак у своєму блозі, передають Патріоти України.

За її словами, 8-9 травня потрібно бути дуже обережними, оскільки окупанти можуть готувати на ці "символічні" дати підлі дії. Є ризик того, що може постраждати багато військових.

"9 травня ворог святкуватиме війну, якесь оголошення. Це може бути як оголошення повномасштабної війни, так і рапорт про свої успіхи в Україні. Однак після цієї дати у проміжку, коли ніч переходить у день, або навпаки, день закінчується і настає темрява, почне відбуватися щось фатальне для Росії та особисто для Путіна", – зазначила Ходак.

Тарологиня наголосила, що відбудеться переломний момент – Росії і Путіну випадає карта смерті, а це означає, що життєвий шлях глави Кремля буде закінчено.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...